Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput kaikkiin rakennuksiin nopeasti ja edullisesti

Asennamme ilmalämpöpumppuja kaikenlaisiin rakennuksiin, mökeistä kerroistaloihin. Ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii erityispätevyyttä, joka löytyy meidän asentajiltamme. Ilmalämpöpumput asennetaan edullisesti ja ripeästi Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Me päivitämme rakennuksesi lämmityksen ja jäähdytyksen nykyaikaan. Ilmalämpöpumppuprojektit teemme avaimet käteen- periaatteella. Asennamme ja huollamme markkinoiden yleisimmät ilmalämpöpumput merkistä riippumatta. Esimerkiksi Mitsubishi Electric, Panasonic, Fujitsu, Gree, Daikin, Hitachi, Sharp, Technibel ja Midea

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumppu on todellinen monitoimilaite, koska sitä voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäädytykseen. Ilmalämpöpumpulla sähköstä saadaan merkittävä hyöty, koska lämpöpumppu muuttaa sähköenergian moninkertaisesti lämpöenergiaksi. Ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tiloihin. Niitä voidaan esimerkiksi asentaa asuntoihin, toimistoihin, autotalleihin ja mökkeihin. Lämpöpumput toimivat pääasiallisen lämmitysjärjestelmän rinnalla vähentäen lämmitykseen kuluvaa sähköä tai muuta energiaa.

Oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valinnassa on otettava useita seikkoja huomioon. Näitä ovat esimerkiksi talon energialuokka, eli kuinka hyvin rakennus pitää lämmön sisällään. Huomioon on myös otettava rakennuksen koko, muoto ja lämmitysjärjestelmä. Valoin Oy:n ammattilaiset arvioivat ja tutkivat rakennuksen sisältä tarkastuskäynnillä, jolloin ratkaistaan ilmalämpöpumppukokonaisuuden koostumus. 

Kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun hankkiminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen, kun sen asentaa alan ammattilainen. Ilmalämpöpumpun hankinta olemassaolevaan asuntoon tai mökille tulkitaan perusparannus- tai kunnossapitotyöksi. Kotitalousvähennys tehdään työn osuudesta. Käytännössä kotitalousvähennys toteutuu valtion vuotuisessa tuloverotuksessa, jossa se vähennetään veromaksuista. Kotitalousvähennyksen suuruus on henkilöä kohden 2400 euroa ja puolisot ovat yhdessä oikeutettuja saamaan 4800 euroa vähennystä.