Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumput asennettuna kaikkiin rakennuksiin nopeasti ja edullisesti

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Asennamme ilmalämpöpumppuja kaikenlaisiin rakennuksiin, mökeistä kerroistaloihin.

Ilmalämpöpumpun asentaminen vaatii erityispätevyyttä, joka löytyy meidän asentajiltamme. Ilmalämpöpumput asennetaan edullisesti ja ripeästi Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Me päivitämme rakennuksesi lämmityksen ja jäähdytyksen nykyaikaan. Ilmalämpöpumppuprojektit teemme avaimet käteen- periaatteella. Asennamme ja huollamme markkinoiden yleisimmät ilmalämpöpumput merkistä riippumatta.

Oikeanlaisen ilmalämpöpumpun valinta

Ilmalämpöpumpun valinnassa on otettava useita seikkoja huomioon. Näitä ovat esimerkiksi talon energialuokka, eli kuinka hyvin rakennus pitää lämmön sisällään. Huomioon on myös otettava rakennuksen koko, muoto ja lämmitysjärjestelmä. Ammattilaisemme arvioivat ja tutkivat rakennuksen sisältä tarkastuskäynnillä, jolloin ratkaistaan ilmalämpöpumppukokonaisuuden koostumus.

Haluatko arvion tarpeestasi?

SOITA 050 5014103 

Lämpöpumppu Turku

Ilmalämpöpumpun
hyödyt

Ilmalämpöpumppu on todellinen monitoimilaite, koska sitä voidaan käyttää sekä lämmitykseen että jäädytykseen. Ilmalämpöpumpulla sähköstä saadaan merkittävä hyöty, koska lämpöpumppu muuttaa sähköenergian moninkertaisesti lämpöenergiaksi.

Ilmalämpöpumput soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tiloihin. Niitä voidaan esimerkiksi asentaa asuntoihin, toimistoihin, autotalleihin ja mökkeihin.Lämpöpumput toimivat pääasiallisen lämmitysjärjestelmän rinnalla vähentäen lämmitykseen kuluvaa sähköä tai muuta energiaa.

Kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun hankkiminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen, kun sen asentaa alan ammattilainen. Ilmalämpöpumpun hankinta olemassaolevaan asuntoon tai mökille tulkitaan perusparannus- tai kunnossapitotyöksi. Kotitalousvähennys tehdään työn osuudesta. Käytännössä kotitalousvähennys toteutuu valtion vuotuisessa tuloverotuksessa, jossa se vähennetään veromaksuista. Kotitalousvähennyksen suuruus on henkilöä kohden 2400 euroa ja puolisot ovat yhdessä oikeutettuja saamaan 4800 euroa vähennystä.

Lue lisää vero.fi

Häikäisevää suorituskykyä

Mitsubishi Electric RW25

( sis.perusasennuksen )

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä asuntoosi. Uusi huipputehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, nyt myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Hinta: 2399,00€

Katso tuote →