Ilmavesilämpöpumppu

Uusinta lämpöpumpputekniikkaa Turussa ja Varsinais-Suomessa

Erinomainen vaihtoehto

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi maalämpöpumpulle. Aina maalämpöpumpun vaatimia putkistoja ei voida tai niitä ei kannata kaivaa, jolloin kysymykseen tulee ilma-vesilämpöpumpun asentaminen. Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan hoitaa koko rakennuksen tarvitsema lämmityksen tarve, mutta silti se tarvitsee rinnalleen varalämmitysjärjestelmän, koska pumpun lämmityskyky heikkenee kovilla pakkasilla.

Ilmavesilämpöpumpun toiminta perustuu ilmalämpöpumpuista tuttuun periaatteeseen; siinä on kaksi lämmönvaihdinta, höyrystin ja lauhdutin. Ilma-vesilämpöpumppu on arvokkaampi hankinta kuin perinteinen ilmalämpöpumppu, mutta kuitenkin huomattavasti edullisempi kuin maalämpöpumppu.

Ammattilainen asentaa

Asiantuntijamme ovat apunasi ilma-vesilämpöpumppua hankittaessa ja asentaessa. Ammattilaisemme arvioivat ja kartoittavat rakennuksesi lämmitystarpeet ja laativat niiden pohjalta suunnitelmat pumppua varten. Lattialämmitysasunnoissa ilma-vesilämpöpumppu pääsee parhaimpiin lämmitystehoihin, mutta myös pattereilla lämpiävässä asunnossa pumppu toimii mainiosti.

Asennamme ja huollamme markkinoiden yleisimmät lämpöpumpput merkistä riippumatta.

Kerromme mielellämme lisää!

SOITA 050 5014103 

ILMAVESILÄMPÖPUMPPU

Etelässä edullisin

Ilma-vesilämpöpumppu on soveliain Etelä-Suomen lauhoihin talviin, koska silloin ei tarvita runsaasti varalämmitysjärjestelmän käyttöä. Lämmityskauteen mahtuu yleensä vain muutamia päiviä, jolloin pakkanen on niin kireä, että varalämmitysjärjestelmä joudutaan kytkemään päälle. Varalämmitysjärjestelmänä yleensä käytetään sähkövastuksia, jotka kuuluvat pumppuun. Toinen suosittu varalämmitysjärjestelmä on puulämmitys, joka on edullinen ja tehokas.

Paitsi säästää rahaa ja energiaa, on myös ympäristöystävällinen.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -ilma-vesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Portaaton invertteritekniikka. Täysin uusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Hinta: asennettuna alkaen 10490 euroa

Ota yhteyttä ja kysy lisää →