Sähkötyöt

Viimeistä säätöä myöden

Teemme sähkösuunnittelusta ja sähkökuvista alkaen kaiken tarvitsemasi sähköalan työt, asennusta ja viimeistä säätöä myöden. Meiltä saat ensiluokkaisen ja yksilöllisen palvelun. Käytämme laadukkaita asennustarvikkeita ja takaamme työmme laadun.

Kun aloitatte oman kodin, ulkorakennuksen tai hallin suunnittelun, kannattaa ottaa heti yhteyttä meihin.

Sähkösuunnittelu on hyvä aloittaa
mahdollisimman aikaisessa vaiheessa

Omakotitalon sähkösuunnittelu on hyvä aloittaa mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta lopputuloksesta tulee erinomainen. Meidän työtämme on sähköistyksen suunnittelu, virallinen sähkökuva, kaapelointi, sähkökeskus, kiuas/liesiasennus, käyttöönotto ja tarvittavat pöytäkirjat. Sähkösuunnittelu ja ideointi toteutetaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Näin saamme toimivan sisä- ja ulkovalaistuksen, pistorasiaryhmittelyn, valvontakamerat tms. asiakkaalle tärkeät asiat. Lisäksi toimitamme rakentamisen aloittamiseen työmaasähkön ja autamme myös valitsemaan tiloihin sopivia valaisimia.

Haluatko keskustella tarpeestasi?

SOITA 050 5014103 

Lämpöpumppu Turku

Sähkötyöt monipuolisesti

Pihavalaistus ja ulkokaapeleiden vaatimat kaivuutyöt hoidamme yhteistyökumppaniemme avustuksella. Käytössämme on tarvittaessa erilaisia laitteita pienkuormaajasta isompaan kaivinkoneeseen. 

Teemme erilaisia sähkötöitä maatiloilla, hevostalleilla ja eläinrakennuksissa. Asennamme myös hälytyslaitteistot sekä kameravalvontajärjestelmät.

Sähkötyöt tarpeidesi mukaan

Onnistuneen lopputuloksen taustalla on aina hyvät suunnitelmat, oikeaoppiset työmenetelmät sekä laadukkaat tarvikkeet. Voit olla varma, että lopuksi kaikki on tehtynä niin kuin kuuluukin. Sähköasennuksissa meillä on TUKES:n hyväksymä S2 urakointipätevyys.

Kauttamme saat myös työstä kotitalousvähennyksen. Lue lisää vero.fi sivuilta.